Persondatapolitik
Kontaktoplysninger
VEGE Danmark T + 45 55456753
Langgade 27 F + 45 55456793
4262 Sandved E info@vege.dk
Danmark  
   
Åbningstider
Mandag-Torsdag 08.00 -16.00
Fredag 08.00 -12.30

VEGEs ombytnings system er godt for miljøet

VEGEs ombytnings system er et totalt genanvendeligt system. Processen sparer råstoffer og energi, når vi genbruger og renovere de gamle udslidte motorer eller topstykker. Udslidt materiale, der ellers ville gå til skrot på den traditionelle genbrugsstation. VEGE er således et grønt produkt.
 
VEGE har i 1990, udført en gennemgang af selskabets håndtering af miljøspørgsmål og produktion. Dette førte til flere investeringer for at gøre processen mere miljøvenlig. For eksempel, er der blevet installeret en termo- rengøringsovn som eliminerer behovet for kemikalier i rensningsprocessen. I stedet for at håndtere den beskidte smuds med kemikalier, brændes smudsen væk i ovnen og røgen filtreres.

Vi stræber efter at reducere omkostningerne til emballage ved at forsyne alle vores motorer med en genanvendelig transport ramme. Rammerne beskytter motorerne under transporten og skal derefter bruges til at returnere den gamle motor og i de tilfælde hvor der bruges papkasse/karton skal den gamle enhed også retur i den. Således anvendes, ingen unødig emballage.

MOTOR     TOPSTYKKER      INDSPRØJTNINGSPUMPER     TURBOLADERE    GEARKASSER
Vege.dk