Persondatapolitik
Kontaktoplysninger
VEGE Danmark T + 45 55456753
Langgade 27 F + 45 55456793
4262 Sandved E info@vege.dk
Danmark  
   
Åbningstider
Mandag-Torsdag 08.00 -16.00
Fredag 08.00 -12.30

Dårlige motorer
For mange år siden udskiftede man motorer, på grund af at de var slidte, i dag udskifter man motorer på grund af havari.  Havariet skyldes for det meste manglende vedligeholdelse. Det har vist sig, at visse motorfamilier er mere følsomme end andre for manglende vedligeholdelse og at der findes svagheder i motorkonstruktionen. Det indebærer at der findes en stor efterspørgsel på visse motorer og næsten ingen på andre motorer.

En god grund til at vælge et VEGE produkt, til at erstatte et produkt som har vist sig at være mere følsomt end andre, er at VEGE har garanti på produktions og materialefejl. På trods af at man ved, at nogle motorer er mere følsomme end andre har VEGE 12 måneders reklamationsret.  Dette er en tryghed, for både værksted og bilejeren. Desuden forbedre og tilpasser VEGE konstruktionen der hvor det er muligt.

VEGE adskiller bilmotorerne ned til mindste detalje, udskifter alle dele der ikke kan genanvendes med originale eller tilsvarende dele, rengør, tester og helrenovere anvendelige dele og opbygger den færdige motor helt efter fabrikkens krav til nøjagtighed og ydelse. Alle motorens dele kontrolleres hver for sig. På billedet vises hvilke dele der helrenoveres for senere at gennemgå en tilbundsgående test inden de kan godkendes til genbrug.

De komponenter som udsættes for hårdt slidtage og derfor  har kortere levetid udskiftes med nye originale eller tilsvarende dele. På billedet ser du hvilke dele som udskiftes.

Større sortiment
De seneste år har vi udbygget vort sortiment af ombytter produkter. I vores prisliste findes foruden motorer og topstykker også turboladere, indsprøjtningspumper, gearkasser og aircon kompressorer. De er meget velkommen til at kontakte os, hvis De leder efter et produkt som ikke findes i listen, da der hele tiden kommer nye produkter.

MOTOR     TOPSTYKKER      INDSPRØJTNINGSPUMPER     TURBOLADERE    GEARKASSER
Vege.dk