Persondatapolitik
Kontaktoplysninger
VEGE Danmark T + 45 55456753
Langgade 27 F + 45 55456793
4262 Sandved E info@vege.dk
Danmark  
   
Åbningstider
Mandag-Torsdag 08.00 -16.00
Fredag 08.00 -12.30

Kontakt os altid på telefon 55456753 for hjælp til en korrekt bestilling, eller send os gerne en mail på info@vege.dk eller fax på 55456793

Følgende oplysninger er nødvendige for en forespørgsel eller ordre:
 
1.   Vogntype f.eks. Ford Mondeo
2.   Årgang (Gerne produktions år).
3.   Data på motoren • motor-numre og kode • motor såsom benzin DOHC • motorens størrelse f.eks. 2.0i, tændings/indsprøjtnings anlæg.
4.   Det kan være en god hjælp med registreringsnummer (nummerpladen) på bilen.
5.   Stelnummer.
6. Brændstof. (Benzin eller Diesel)
7. Transmision (Manual/Aut.gear)
8. Produkt (Motor, Topstykke, Gearkasse, Turbo, Insprøjtningspumpe, Aircon. kompressor eller Brugte motorer)

Kontakt os på info@vege.dk

Levering

Vores leveringstid på produkter til de fleste mærker vil normalt blive leveret inden for 1 til max 5 dage fra VEGEs lagre i Europa. Produktet der bestilles bliver reserveret på lageret og afsendt når betalingen er på vores konto.

Betaling

Alle køb er netto kontant beløbet bedes indsat på vores konto i Nordea Bank konto nr. 6160-4239667 Der vil senere blive mulighed for betaling med Dankort m.m. ALLE priser på denne hjemmeside er eks. moms.

Fragt omkostninger:

kr. 1.200,- for motorer,
kr.975,- for gearkasser
kr. 825,- for topstykker, turbo og indsprøjtnings pumper.
Prisen inkluderer også retur fragt for den gamle enhed.

VEGEs depositum

For at holde vores priser så konkurrencedygtige som muligt, sælger VEGE KUN OMBYTNINGS PRODUKTER. Systemet er baseret på at få den gamle enhed retur. Varerne leveres i returemballage, stålramme eller papkasse/karton, med alle fragtsedler m.m. udfyldt. De skal returnere enheden i samme transportramme eller pap som den nye enhed ankom i. (Enheden må ikke blive returneret i adskilt tilstand).
 
Som en garanti for at kunne genskabe den gamle motor / topstykke m.m. tager vi et depositum. Når vi har modtaget den gamle enhed retur, fra Dem, vil vi tilbagebetale depositum, forudsat, at enheden er fri for udvendigt synlige skader.

Undtaget for ovenstående er:
1. Synlige skader på motorblok/gearkassehuse m.m.
2. Hvis De ikke returnerer transportrammen.
3. Tilbagelevering af en enhed, der ikke svarer til den nye, der blev leveret.
4. Udrustningen af den gamle enhed skal opfylde den nye, såsom hvis den nye  motor leveres inkl. vandpumpe, så SKAL den gamle returneres med vandpumpe osv.
5. Undladelse af at aftappe kølervæske/motorolie kan føre til lækage under transport. Hvis dette forekommer, forbeholder VEGE sig ret til at opkræve et gebyr svarende til rengørings omkostninger af transportmidlet.

VEGEs retursystem

Når De skal sende en gammel motor retur til os, så gør således:

1. Placer den gamle motor i transportrammen som den nye motor kom i. BEMÆRK! Motoren må ikke blive returneret i demonteret stand.

2. Motorolie og kølevæske skal være aftappet. Glem ikke at skrue bundpropper og aftapningshaner i. Plasticpropper og lignende fra den nye motor, skal monteres på den gamle.

3. Topstykke, turboladere og injektion pumper m.m. fra os, bliver leveret i papkasse/karton, som skal genbruges, når de gamle
enheder returneres til os.

4. Fastgør det forudfyldte fragtbrev, De har modtaget fra os på transport rammen eller på papkassen/kartonen. Ring derefter til den vognmand der har leveret varen, (se navn og telefon nr. på fragtbrevet) for afhentning af enheden.

VIGTIGT HUSK AT VED ET HVERT SPILD AF VÆSKER SKAL DER RENGØRES OG FRAGTFIRMAET SENDER REGNINGEN TIL AFSENDER, ALTSÅ DEM! SÅ VÆR OMHYGGELIG MED RENGØRING OG AFTAPNING.

MOTOR     TOPSTYKKER      INDSPRØJTNINGSPUMPER     TURBOLADERE    GEARKASSER
Vege.dk